Gericht blijven bouwen aan een sterk merk

Blijf On brand
blijf gefocust

De juiste koers aanhouden met je merk

Met OnBrand gericht blijven bouwen aan jouw merk. Gedurende de (door)ontwikkeling zal ik er voor zorgdragen dat jij niet afwijkt van het uitgestippelde pad. Dat geeft rust. Wij zorgen samen dat de aandacht wordt besteed aan de juiste zaken, je boodschap door het juiste publiek wordt gehoord, je geen tijd en energie (dus geld) verspilt.

Voor wie is OnBrand?

OnBrand  is speciaal voor merken die groeien of in een transitie zijn. Je hebt een sterke basis op kunnen bouwen. Om verder te kunnen groeien moet je gaan professionaliseren. Een duidelijke identiteit, een goed verhaal, onderscheidend vermogen en sterke strategie

Je hebt een sterke basis op kunnen bouwen. Om verder te kunnen groeien moet je gaan professionaliseren. Een duidelijke identiteit, een goed verhaal, onderscheidend vermogen en sterke strategie

Inzicht nodig in wat niet werkt voor jouw merk. Om een plan te smeden van hoe verder te bouwen. Gericht groeien en bouwen aan de hand van een strategie

Je wilt gefocust blijven groeien en niet alles maar aangrijpen dat op jouw pad komt. Wat jou tot hier heeft gebracht, gaat jou niet verder brengen. En dat weet je.

Ben je op zoek naar een duidelijk en beknopt verhaal waarmee jij de bühne mee op kunt gaan om jouw publiek te prikkelen.

Behoefte aan begeleiding nodig tijdens het proces van re-branden

Met OnBrand  zorgen wij dat je niet afwijkt van het uitgestippelde pad. Wij maken samen een opzet voor de bouw en (door)ontwikkeling van jouw merk. Het begint met een Discovery om een beeld te krijgen van het merk. Gevolgd door Goal-setting waarbij doelen vast worden gesteld, inclusief een tijdplanning. En je bent klaar om te gaan bouwen. Met regelmatige opvolging, eventuele bijsturing, blijven wij koersen op de realisatie van de gestelde doelen en het bouwen van jouw sterk merk. Zo zorgen wij ervoor dat je aandacht besteed aan de juiste zaken, jouw verhaal door het juiste publiek wordt gehoord, geen tijd en energie (dus geld) verspilt aan dingen die het merk niet versterken.

Waarom OnBrand?

Ingebakken accountability

Gericht bouwen en groeien

Begeleiding vanuit merkstrategie

Altijd 1 op 1 spiegelen

BOEK EEN STRATEGISCHE SESSIE

Zorg dat je los komt en vorm een duidelijk pad

Hoe ga jij je bedrijfs- en merkdoelen behalen? Misschien zit je vast en weet je even niet wat je nu moet doen. Plan een strategische sessie inom los te komen en het pad vooruit duidelijk te maken.