Gericht blijven bouwen aan je merk met OnBrand

blijf gefocust

De juiste koers aanhouden met je merk

Met OnBrand gericht blijven bouwen aan jouw merk. Gedurende de (door)ontwikkeling zal ik er voor zorgdragen dat jij niet afwijkt van het uitgestippelde pad. Dat geeft rust. Wij zorgen samen dat de aandacht wordt besteed aan de juiste zaken, je boodschap door het juiste publiek wordt gehoord, je geen tijd en energie (dus geld) verspilt.

Abonnement intensiteit**
  • Light – 1 check-in per maand
  • Serious – 2 check-ins per maand
  • Intense – 4 check-ins per maand

*Facturering kan ook per kwartaal of per jaar
** Gaan nog Discovery en Goal-setting aan vooraf

Met OnBrand  zorgen wij dat je niet afwijkt van het uitgestippelde pad. Wij maken samen een opzet voor de bouw en (door)ontwikkeling van jouw merk. Het begint met een Discovery om een beeld te krijgen van het merk. Gevolgd door Goal-setting waarbij de doelen vast worden gesteld, inclusief een tijdplanning. Je bent klaar om te gaan bouwen. Met regelmatige opvolging, eventuele bijsturing, blijven wij koersen op de realisatie van de gestelde doelen en het bouwen van jouw sterk merk. Zo zorgen wij ervoor dat je aandacht besteed aan de juiste zaken, je boodschap door het juiste publiek wordt gehoord, geen tijd en energie (dus geld) verspilt door aan dingen te werken die het merk niet versterken. Geen onnodige afleidingen. De intensiviteit van de begeleiding bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Volledig op jouw wensen en behoeften kan ook. 

BOEK EEN STRATEGISCHE SESSIE

Zorg dat je los komt en vorm een duidelijk pad

Hoe ga jij je bedrijfs- en merkdoelen behalen? Misschien zit je vast en weet je even niet wat je nu moet doen. Plan een strategische sessie inom los te komen en het pad vooruit duidelijk te maken.